Over Gerben
Een bijzonder goede dag!
Ik ben Gerben Visser, geboren op 5 januari 1990. Mijn grote passie en liefde voor banket en patisserie is begonnen toen ik 13 jaar was. Ik kreeg op mijn school Verwerking Agrarische Producten ook wel bekend als verzorging, Daar maakte ik mijn eerste koekje in het zelfde levensjaar ging een bakker helpen op de Kinderkermis op de camping met het maken van puddingbroodjes. Het maken van die puddingbroodjes doe ik traditie getrouw nog steeds.
En nu...
Ik vind het tegenwoordig nog steeds een prachtige en tevens een bijzonder uitdaging om nieuwe recepten uit te proberen en te ontwikkelen. Deze uitdagingen en mij kunde omtrent mijn passie en liefde wil ik graag met jullie delen. Wellicht krijg jij inspiratie of juist zin om te gaan baken door mij! Hoe deel ik mijn passie en liefde? Dat doe ik op mijn Imstagram account en deze website.
Volg mij op Instagram om op de hoogte blijven!
Good Bye, Adjeu
Gerben.